İSTANBUL / BAYRAMPAŞA - Hürriyet İmam Hatip Ortaokulu

Hürriyet İmam Hatip Ortaokulu

Adres
ORTA MAH. KALE SK. HÜRRİYET İMAM HATİP ORTAOKULU BLOK NO: 1-3A BAYRAMPAŞA / İSTANBUL
Vizyon
"İmam Hatipli Olma" gurur ve kültürünü; köklü ve deneyimli kurumsal yapısıyla bir nesilden ötekine taşıyan, bilgi çağında ve geleceğin Türkiye´sinde etkin rol alan, sürekli gelişen, yenilikçi, öncü ve örnek bir kurum olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizin zihninde, insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak, evrensel ilkeleri gözeten, yüksek karakterli ve nitelikli insanlar yetiştirmektir.
Başarılar
Bayrampaşa Kaymakamlığının düzenlemiş olduğu Atatürk Kır Koşusunda bireyselde kızlarda ilçe birincisi ve erkelerde ilçe ikincisi, takım halinde ilçe üçüncüsü olduk. İl genelinde yapılan Çocuk Oyunlar yarışmalarınsa Yakan Topta ve mendil kapmacada ilçe 1
Öğretim Şekli :Normal (Tekli) Öğrenim
Merkezi Isınma Sistemli (Doğalgaz)