T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / BAYRAMPAŞA - Hürriyet İmam Hatip Ortaokulu

MEZUNİYET TÖRENİMİZ 2018

Hürriyet İmam Hatip Ortaokulu olarak 5 Haziran Salı günü yapılan törenle 2.dönem mezunlarımızı uğurladık. Kur’an Tilaveti ve Ezgi grubunun gösterisiyle başlayan program, 1. Dönem birincimiz Fatma AYKANAT’IN ve 2. Dönem birincimiz Emine ÖZNAM’IN mezuniyet kütüğüne isimlerinin çakmasıyla devam etti. Ardından mezunlarımız, öğretmenlerimiz ve velilerimiz toplu bir şekilde iftar yaptı. İftar yemeğinden sonra sahne alan sema gösterisi ve işaret diliyle okulumuzun ilahi grubu muhteşemdi. Dereceye giren öğrencilerimizin ödüllendirilmesinin ardından tüm öğrencilerimiz keplerini atarak mezuniyetlerini doyasıya yaşadılar.

Programın düzenlenmesinde katkıda bulunan program komisyonundaki Okul Müdürümüz Vahide CEYLAN’A, Müdür Yardımcımız Tülay AYDOĞDUYA, Öğretmenlerimiz Nazan UZEL ÇÖRLÜ’YE, Rumeysa ÇAM’A, Fatih ER’E, Merve ÖZKAYA’YA, Betül YILDIZ´A,Öznur YİĞİT’E, Mustafa YILDIRIM’A maddi-manevi desteklerini bizlerden esirgemeyen okul aile birliği başkanımız Hatice DURUGÖL’E, değeri üyelerine, teknik destek sağlayan Bayrampaşa Belediye Başkanlığına, İDEA ses ve görüntü firması – İbrahim EROĞLU’NA, kamera video çekimleri için Hasan Hüseyin ERSOY’A, fotoğraf çekimleri için Bahçeşehir Üniversitesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Bölümü Öğrencisi Hakan AKAY’A çok teşekkür ederiz.

Programımıza misafir olan İstanbul Milletvekilimiz Av. Serap YAŞAR’A, AK Parti İlçe Teşkilatına, Mahalle Başkanımız Kadir MUSLU’YA, tüm öğretmenlerimize ve velilerimize şükranlarımızı sunarız.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 13.06.2018 - Güncelleme: 13.06.2018 03:05 - Görüntülenme: 1292
  Beğen | 0  kişi beğendi