İSTANBUL / BAYRAMPAŞA - Hürriyet İmam Hatip Ortaokulu

Nis

Okulumuzda kişisel verileri koruma günü kapsamında öğrencilerimize ve velilerimize bilinçlendirme çalışmaları yapıldı.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma Günü kutlama programı yapıldı.

Mrt

Okulumuzda Çanakkale Zaferi'nin 109.yıldönümünde şehitlerimizi rahmetle andık.

Haz

Okulumuz konferans salonunda Türkçe Zümre öğretmenlerimiz öğrencilerimizle şiir dinletisi hazırlayıp sunmuştur. Sanatın inceliğiyle ruhumuza dokunan katılımcı öğrencilerimize ve Türkçe zümre öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Haz

Okulumuzda Futbol Turnuvası düzenlendi. Öğrencilerimiz  eğlenerek vakit geçirirken spor müsabakalarında centilmenliği elden bırakmadan rekabet etmeyi de öğrendiler. Turnuva sonucunda kendi kategorilerinde birinci olanlara ödülleri verilirken, müsabakalar boyunca örnek tutum ve davranış sergileyen öğrencilerimize de ödül verildi. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, Beden Eğitimi ve Spor öğretmenimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Haz

Oılumuzda düzenlenen satranç turnuvasında galip gelen öğrencilerimize ödülü takdim edildi. Öğrencilerimiz tebrik ediyor, emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okulumuzda Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında "Mevlid-i Nebi Programı" yapıldı. Okulumuzun koridorlarında bulunan panolar haftanın önemine binayen hazırlandı. Öğrenci ve öğretmenlerimize ikramda bulunuldu. Öğrencilerimizin Peygamber Efendimiz (s.a.v)'e olan sevgilerini kaleme aldıkları "Efendimize Mektup Yarışması" düzenlendi. Dereceye giren öğrencilerimize programda ödülleri takdim edildi. Programa emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

22.11.2021 Tarihi İtibariyle Yeni Ders Programımız

Ekm

HÜRRİYET İMAM HATİP ORTAOKULU 2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM 1. SINAVLAR TAKVİMİ

Haz

Destekleme ve Yetiştirme Yaz Dönemi Kursları Başvuru ve Kayıt İşlenleri Başladı.

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Dönemi Destekleme ve Yetiştirme Kursları İs Takvimi

Kurs merkezi başvurularının alınması ve il/ilçe millî eğitim müdürlüklerince onaylanması : 07-17 Haziran 2021

Öğretmen başvurularının alınması Ücretli öğretmen başvurularının il/ilçe millî eğitim müdürlüklerince onaylanması : 18-22 Haziran 2021

Öğrenci başvurularının alınması : 23-29 Haziran 2021

Kurs sınıflarının oluşturulması : 30 Haziran-04 Temmuz 2021

Kursların başlaması : 05 Temmuz 2021

Kursların tamamlanması : 27 Ağustos 2021

ÖĞRENCİ BAŞVURURU İÇİN TIKLAYINIZ

Haz

2020-2021 Eğitim Öğretim yılının bitimine çok az süre kalması sebebiyle okutulan ders kitapları defter vb. toplanarak çöpe gitmesinin önlenmesi ve geri dönüşümünün ekonomiye kazandırılarak orman varlığımız ve milli servetimizin korunması için okulumuzda  öğrencilerin kullanmış olduğu ders kitabı, öğrenci çalışma kitabı, defterler ve atık kağıtlar gönüllülük esasına göre  toplanacaktır. Öğrencilerimize ve velilerimize önemle duyurulur.

Ders kitaplarını teslim eden öğrenciler arasında yapılacak olan çekilişte 20 tane öğrencimizi Çamlıca camisine ve Çamlıca tepesine geziye götüreceğiz.

Değerli Velilerimiz,

31 Mayıs 2021 tarihinde Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nda salgın tedbirleri kapsamında alınan kararlar doğrultusunda 7 Hazirandan 2021 tarihinden itibaren haftada 2 gün yüz yüze eğitime geçilmiştir.

Yüz yüze eğitimlerimiz 09.00-13.30 arasında günlük 7 saat şeklinde toplamda 14 saat olarak verilecektir.

PAZARTESİ-SALI 8 VE 5. SINIFLARINIZ YÜZ YÜZE EĞİTİM ALACAK

PERŞEMBE –CUMA 7 VE 6 SINIFLARINIZ YÜZ YÜZE EĞİTİM ALACAK

Okullarımızdaki yüz yüze eğitimlere katılım, isteğe bağlıdır.

13.40 dan sonraki derslerimiz online yapılacaktır. Toplam uzaktan derslerimiz 22 saat olarak verilecektir.

PAZARTESİ-SALI –ÇARŞAMBA 7 VE 6. SINIFLARINIZ ONLİNE EĞİTİM ALACAK

ÇARŞANABA –PERŞEMBE-CUMA 8 VE5. SINIFLARINIZ ONLİNE EĞİTİM ALACAK

DERS PROGRAMLARI İÇİN TIKLAYINIZ.