Mrt

Okulumuzda Bilim ve Teknoloji Haftası kapsamında okul panolarımız ve duvarlarımız bilgilendirme afişleri ile düzenlendi.

Haz

Tem

25.10.2017 tarihli ve 30221 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Okul Servis Araçları yönetmeliği hükümleri doğrultusunda ve Okul Servis araçlarının çalıştırılmasına ilişkin usul ve esaslara göre 2020-2021 Eğitim - öğretim yılında öğrenci taşıma işini yapacak gerçek veya Tüzel kişileri belirlemek üzere 05.08.2020 günü saat 14:00'da Bayrampaşa Hürriyet İmam Hatip Ortaokulu servis ihalesi yapılacaktır.

İhale Şartnamesi mesai saatleri içinde Okul Müdürlüğünden alınacak ve istenilen belgeler şartnameye göre kapalı zarf içinde okul müdürlüğüne imza karşılığı teslim edilecektir

Tem

Haz

Hürriyet İmam Hatip Ortaokulu olarak 5 Haziran Salı günü yapılan törenle 2.dönem mezunlarımızı uğurladık. Kur’an Tilaveti ve Ezgi grubunun gösterisiyle başlayan program, 1. Dönem birincimiz Fatma AYKANAT’IN ve 2. Dönem birincimiz Emine ÖZNAM’IN mezuniyet kütüğüne isimlerinin çakmasıyla devam etti. Ardından mezunlarımız, öğretmenlerimiz ve velilerimiz toplu bir şekilde iftar yaptı. İftar yemeğinden sonra sahne alan sema gösterisi ve işaret diliyle okulumuzun ilahi grubu muhteşemdi. Dereceye giren öğrencilerimizin ödüllendirilmesinin ardından tüm öğrencilerimiz keplerini atarak mezuniyetlerini doyasıya yaşadılar.

Programın düzenlenmesinde katkıda bulunan program komisyonundaki Okul Müdürümüz Vahide CEYLAN’A, Müdür Yardımcımız Tülay AYDOĞDUYA, Öğretmenlerimiz Nazan UZEL ÇÖRLÜ’YE, Rumeysa ÇAM’A, Fatih ER’E, Merve ÖZKAYA’YA,Betül YILDIZ´A, Öznur YİĞİT’E, Mustafa YILDIRIM’A maddi-manevi desteklerini bizlerden esirgemeyen okul aile birliği başkanımız Hatice DURUGÖL’E, değeri üyelerine, teknik destek sağlayan Bayrampaşa Belediye Başkanlığına, İDEA ses ve görüntü firması – İbrahim EROĞLU’NA, kamera video çekimleri için Hasan Hüseyin ERSOY’A, fotoğraf çekimleri için Bahçeşehir Üniversitesi Bilgisayar Öğretmenliği Öğrencisi Hakan AKAY’A çok teşekkür ederiz.

Programımıza misafir olan İstanbul Milletvekilimiz Av. Serap YAŞAR’A, AK Parti İlçe Teşkilatına, Mahalle Başkanımız Kadir MUSLU’YA, tüm öğretmenlerimize ve velilerimize şükranlarımızı sunarız.

Ock

2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI VELİ-ÖĞRENCİ-ÖĞRETMEN DİYALOĞUNDA ÖĞRETMENLERİMİZİN GÖRÜŞME SAATLERİ AŞAĞIDADIR

BAYRAMPAŞA HÜRRİYET İMAM HATİP ORTAOKULU
OKUL SERVİS TAŞIMACILIĞI İHALE İLANI

İHALE BİLGİLERİ

25.10.2017 tarihli ve 30221 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Okul Servis Araçları yönetmeliği hükümleri doğrultusunda ve Okul Servis araçlarının çalıştırılmasına ilişkin usul ve esaslara göre 2018-2019 Eğitim öğretim yılında öğrenci taşıma işini yapacak gerçek veya Tüzel kişileri belirlemek üzere 05.10.2018 günü saat 14:00’da Bayrampaşa Hürriyet İmam Hatip Ortaokulu Konferans Salonu’nda servis ihalesi yeniden yapılacaktır.

İhale Şartnamesi mesai saatleri içinde Okul Müdürlüğünden alınacak ve imzalı şartname ve ekleri 05.10.2018 günü saat 12:00’a kadar kapalı zarf içinde okul müdürlüğüne imza karşılığı teslim edilecektir.

Servis taşıma işi okulun açık olduğu günlerde ve törenlerde öğrencinin giriş ve çıkış saatlerine göre ikametgâhından alınıp okulun kapısına kadar bırakılacak ve çıkışta da okul kapısından alınıp ikametgâh adresine bırakılacaktır.

Okul servis araçları taşıma işine katılabilme şartları ve istenilen belgeler:

a)       Tebligat için adres beyanı, irtibat için telefon numarası, varsa faks numarası ve elektronik posta adresi,

b)      Gerçek kişi olması halinde servis çalıştırılması işinin yapıldığı yıl içinde alınmış ticaret ve/veya sanayi odası veya meslek odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,

c)       Tüzel kişi olması halinde mevzuatı gereği tüzel kişiliğinin sicile kayıtlı olduğu ticaret ve/veya sanayi odasında servis çalıştırılması işine ilişkin ilanın yapıldığı yıl içerisinde alınmış tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge,

d)      Taşımayı gerçekleştireceği taşıtların gerçek kişilerde gerçek kişiler adına, tüzel kişiliklerde üçte birinin tüzel kişilik adına tescilli olduğuna ilişkin belgeler,

e)       Taşıma yapacağı araçların ruhsat fotokopileri ve araç muayene raporu,

f)       Tehdit ve/veya tahsis uygulanan illerde tahditli/tahsisli araç plaka belgeleri, diğer illerde ise okul servis araçları yönetmeliğinde belirtilen şartlara uygun gerekli izin belgeleri,

g)      Taşımacının servis ve yolcu taşımacılığını gösterir NACE kodlu faaliyet belgesi,

h)      İmzalı şartname

ı)       Teklif mektubu